Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Мошоринська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04365307) був реорганізований і увійшов до складу Суботцівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

оголошення для депутатів сільської ради

                         До уваги депутатів Мошоринської  сільської  ради  сьомого та шостого (минулого) скликань!

         Нагадуємо, що до початку роботи електронної системи подання та оприлюднення Декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, передбаченої Законом України «Про запобігання корупції», депутати місцевих рад, як суб’єкти декларування, подають Декларації про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за минулий рік (далі – Декларація) у порядку та за формою, встановленими Законом України «Про засади запобігання і протидії корупції».

         Строк подання декларації: щорічно до 01 квітня року, що настає за звітним.

         Останній день подання декларації за 2015 рік – 31 березня 2016 року.

         Декларація подається депутатами або за місцем їх основної роботи (служби), або, якщо вони є самозайнятими особами (фізичними особами – підприємцями), особами, які тимчасово не працюють або пенсіонерами, — до Мошоринської  сільської ради.

         Просимо також врахувати, що нормами ч. 9 ст. 12 Закону України «Про засади запобігання та протидії корупції» передбачено перевірку достовірності зазначених у Декларації відомостей, яка здійснюється відповідним органом виконавчої влади, що реалізує державну податкову політику. Копії цих Декларацій направляються державним органом, органом місцевого самоврядування, іншою юридичною особою публічного права.

         Тож, якщо місцем роботи депутата не є державні органи, органи місцевого самоврядування або інші особи публічного права, необхідно в обов’язковому порядку подати декларацію як за місцем основної роботи, так і до виконавчого апарату ради з метою забезпечення виконання норм зазначеного Закону.

         Крім того, нагадуємо: депутати Мошоринської  сільської  ради шостого скликання, депутатські повноваження яких не продовжилися у сьомому скликанні, також повинні подати за своїм основним місцем роботи або до  сільської ради (приватні підприємці, пенсіонери, тимчасово не працюючі) декларації про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру повністю за 2015 рік.

До Дня виведення військ з Афганістану

Цього року виповнюється 29-а річниця  від дня, коли останній солдат покинув територію Республіки Афганістан. У цей день ми вшановуємо не тільки загиблих, а йвисловлюємо глибоку вдячність усім, хто повернувся додому, хто чесно і мужньо виконував військовий обов’язок в «гарячих точках» планети.

Ця війна забрала тисячі українськихжиттів. Не минулоце лихо і село Мошорине. 13 лютого, як і щороку воїни-інтернаціоналісти відвідали могилу загиблого Довженка Сергія Семеновича, щоб вшанувати пам’ять та вклонитися доземно

 Потім у Мошоринськомубудинку культури було проведено тематичний захід « Афганістан – ти наш біль…Герої не вмирають»

На заході були присутні перший заступник голови Знам’янської РДА Грінчак О.А.,депутат районної ради Бискуб Г.М.,сільський голова Кондратенко О.Г.,воїни інтернаціоналісти, Довженко Анатолій Семенович – брат загиблого Сергія,учні Мошоринського ОНЗ.

Працівники будинку культури та Мошоринської бібліотечної філії підготували цікаві розповіді та спогади про минулу війну. А зворушливі пісні викликали у присутніх сльози на очах.

 

Розпочато роботу сайту Дата створення: 21:58 03.01.2016

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *